la casita verde een model ecologisch en educatief centrum ibiza
GREENHEART IBIZA - LA CASITA VERDE - IBIZA ECOLOGIC  la casita verde een model ecologisch en educatief centrum ibiza

LA CASITA VERDE - Ecologisch en Educatief centrum Ibiza

La Casita Verde

La Casita Verde is een model ecologisch en educatief centrum, gelegen in een prachtige vallei in de buurt van het dorp San Jose in Ibiza, waar ze de bezoekers een groot aantal voorbeelden voor een ecologisch leven bieden.
Het centrum is in 1996 opgericht en ligt op 5,5 hectare grond, en gedurende 12 jaar veranderde het cenrum tot een volledig functioneel en moderne ecologische onderwijs faciliteit, die elke zondag geopend is voor bezoekers, van 14.00 - 18.00 uur, en ook scholen zijn van harte welkom om
La Casita Verde te bezoeken.

WEKELIJKSE OPEN DAG op Zondag van 14.00 - 18.00

La Casita Verde is alleen voor leden, aanmelden kunt u zich direct bij de ingang, waar u, voor 5 euro, voor de rest van uw leven lid kunt worden.
La Casita Verde
biedt u een informatieve rondleiding, en serveert vegetarische maaltijden voor 6 Euro, gemaakt van de ecologische producten geteeld op hun model eco-boerderij.
La Casita Verde biedt informatie over gezonde voeding, het produceren ervan, ze leren de bezoekers hoe verse sappen te maken, geven informatie over de lokale producten zoals Carob en AloŽ Vera.
U kunt genieten van chilled music sessies, ontspannende massages, of natuurlijke schoonheids behandelingen, terwijl uw kinderen zich samen vermaken in de speeltuin, de eco-educatieve workshop om 15.30 uur, of met spelletjes en artwork sessies op de Sunday play school.

Op donderdag staat het centrum open voor diegenen die voor een dag willen werken op de eco-boerderij, en een gezamenlijke maaltijd en de nieuwste eco informatie te delen. Graag vooraf aanmelden via telefoon: 0034 971 187 353

Ibiza 4 all, GREENHEART IBIZA - beweging ter bevordering van milieuvriendelijke duurzame principes en praktijken, persoonlijke evolutie en sociale transformatie.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org